iDEAL
Bancontact
MasterCard
Visa
PayPal
Klarna
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis!
  • Staffelprijzen, inclusief BTW

Retouren & garantie

Hier vind je alle informatie omtrent garantie en retour sturen. Als jouw vraag niet beantwoord is, kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
 
Garantie 
Je hebt bij Parfumknaller.nl garantie op de door jou bestelde producten. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
 
Parfumknaller.nl staat er voor in dat alle aangeboden producten voldoen aan de door ons vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
 
Aanspraak maken op de garantie
Om aanspraak te maken op de garantie, dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal je voorzien van alle benodigde informatie en instructies. Stuur in geen geval een product retour zonder dat je hiervoor toestemming hebt van onze klantenservice.

Herroepingsrecht
Heb je je vergist of ben je niet geheel tevreden met je aankoop? Bij Parfumknaller.nl kan je je een bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden herroepen. Voor het beoordelen van het product is het niet nodig om dit uit te pakken. Als u de verzegeling verbreekt, dan kunnen wij dit product niet meer als nieuw verkopen en is de waardevermindering 100%. Het product dient ongebruikt te zijn. 
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
 
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons aangeboden modelformulier voor herroeping (DOC | PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende jou uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retouradres goederen:
Parfumknaller.nl
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
Nederland

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jou keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jou beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
 
Defect bij aankomst (DOA) 
Indien blijkt dat één van de door jou bestelde producten bij aankomst defect is, zal Parfumknaller.nl deze producten kosteloos vervangen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en zorg dat je een duidelijke omschrijving van het defect bij de hand hebt. Stuur in geen geval een product retour zonder dat je hiervoor toestemming hebt van onze klantenservice.
 
Product(en) retour sturen 
Als je, om welke reden dan ook, een product (of producten) retour wenst te sturen, vragen we je eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice geeft je vervolgens alle benodigde instructies om het product retour te sturen. Per retourzending ontvang je een retournummer (ticket-nummer).